Subiect: Ce sa fac?
View Single Post
Vechi 09.06.2010, 16:57:01
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Singur(a) nu vei izbuti sa scapi de aceasta patima grea. Stiu din propria experienta. Am incercat si eu singur sa o sa biruiesc. Mi-am spus de multe ori "Gata, trebuie sa termin!". Degeaba, dupa maximum 2 saptamani ma intorceam. Am incercat sa-mi pun mintea in iad "Mai omule, ai sa arzi daca nu termini cu asa ceva!", tot nu mergea.

Pana intr-o zi cand am realizat un lucru, ca eu singur nu pot sa scap de ea. Asa ca atunci am zis "Doamne, eu nu pot, scapa-ma Tu de acest pacat!"
Am rezistat 6 saptamani. M-am gandit "Uite dom'le cum am prelungit asa dintr-o data acest interval?"

Mi-am adus aminte de cuvintele Mantuitorului: "Fara Mine nu puteti face nimic". Atunci m-am apropiat enorm de mult de El si de biserica si de atunci si pana in ziua de astazi (sunt cel putin 4 luni) nu am mai facut acest pacat. Ispite am avut, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, am scapat si voi scapa, caci la El nimic nu este cu neputinta.

Pune-ti nadejdea in Domnul, si El te va scapa de aceste ganduri chinuitoare. Tine minte ca fara El nu poti sa faci nimic!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote