View Single Post
Vechi 09.06.2010, 15:45:11
camivero19 camivero19 is offline
Member

Data înregistrării: 26.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nico11 Vezi mesajul
Am 22 de ani, am o relatie de 3 ani si jumatate si locuiesc cu prietenul meu cam de 8 luni de zile.la inceput totul a fost frumos dupa care totul a luat o alta intorsatura, certuri in fiecare zi, jigniri, gelozii, etc. avem planuri de casatorie doar ca... nu stiu daca e bine.imi pare atat de rau ca am facut acest pas de a ma muta cu el, ma simt atat de vinovata, plang din orice, sunt trista si nu-mi gasesc linistea.imi doresc enorm sa ma schimb, am inceput sa ma apropii mai mult de biserica, de Dumnezeu. Doar ca nu stiu ce sa fac cu prietenul meu, sa ne casatorim sau sa luam o pauza? va rog din suflet sa imi dati si mie un sfat!
Am trecut si eu prin asta...nu iti spun ce am facut eu ca poate nu e asta si calea ta. Am aflat insa ce e de facut prin rugaciune. Multa. La Maicuta Domnului, la Cuvioasa Parascheva, la toti sfintii pe care incepeam sa ii cunosc citindu-le viata si incercand sa le inteleg dorul si dragostea. Cauta un duhovnic, dar duhovnic... nu un preot oarecare la care sa te spovedesti, sa ii trantesti gunoiul in curte si gata. Ci unul care sa te ajute sa faci curat... sa se roage pentru tine... face minuni rugaciunea duhovnicului. E greu ... sa lasi pacatul e greu si ala cu cornite nu e fericit... dar se poate.. si e multa bucurie la Domnul. E multa bucurie in spatele poruncilor Lui. Indrazneste sa gusti din bucuria Lui si nu vei mai pleca! Doamne ajuta!