View Single Post
Vechi 09.06.2010, 12:03:34
Intreband Intreband is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
N-am stat sa citesc totul, insa stiu un lucru: educatia pe care am primit-o de la parintii mei m-a invatat ce inseamna respectul fatza de mine si fatza de ceilalti, libertatea si adevarul, cinstea si sinceritatea. Tatal meu a fost sofer, insa mi-a dat o educatie cum nici cel mai bun profesor unviersitar de psihologie nu ar putea-o da unui copil. Iar educatia mea nu a fost cladita pe frica, ci pe libertate si respect. Eram liber sa fac ce vreau, insa respectul pe care il aveam fatza de tatal meu ma impiedica sa sar calul. Nu cred o iota din motivatie negativa sau pozitiva, cu psihologia si alte balarii. Importantii sunt parintii, cei care iti dau cei 7 ani de-acasa. Ani care unora le lipseste cu desavarsire. Generatiile din ziua de azi si de pe viitor sunt rodul celor de dinaintea lor, insa in ziua de azi lumea arunca vina pe alte tampenii, cauta explicatii psihologice, doar doar poate vor scapa de vina pe care o au.
Adevar graiesti:)) - cred ca mesajul tau incheie glorios dezbaterea... mai mult sau mai putin virtuala.
Reply With Quote