Citat:
În prealabil postat de zoridezi
Pana ce isi gaseste o locuinta, eu zic ca i-ar fi de mare folos o saltea, o plapuma si niste haine groase.
Asa un cozonacel ii potoleste pofta o zi, doua, dar niste haine ii tine de cald luni intregi. Acum ziceti voi ce ajutor i-ar fi mai de folos.
Imi pare rau ca nu pot veni si eu sa il vizitez, daca eram de pe acolo cred ca mergeam la el in fiecare zi.
La ce soarta a avut, eu zic ca merita tot sprijinul!
|
Vin si eu cu o parere. Poate cine vrea sa ajute dar nu poate sa-l viziteze sa trimita pachetul sau prin curier pana in Sinaia si cine sta prin apropiere poate sa-l ia si sa il dea?
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|