Mirela , se vede ca nu traiesti in Romania si nu ai dat atentie acestui caz grav . Tin sa te anunt , ca noi in seara acea am mers la Politie pt a face plangere impotriva celor care ne-au batut ,fara a avea vreo vina sau fara ai provoca in vreun fel , pentru ca acestia sunt foarte violenti si razbunatori . Ma repet in ceea ce povestesc ,datorita faptului ca nu m-am facut inteleasa . Nu am dorit sa ma judec cu infractorii si cu cei care ii sustin ! Sa nu crezi ca suntem asa de bogati , incat sa ne permitem sa ne judecam ani de zile prin Tribunale ? Suntem foarte bolnavi si avem nevoie de tratament continu , fapt la care am renuntat din cauza proceselor . Nu judeca omul ,fara sa-l cunosti .
Am sa iti spun ceva , care nu cred ca a fost spus pana in prezent . In urma plangeri noastre catre Politie nu s-a luat nici o masura ,pana cand socrul cu relatii, Popan Ion , a depus un denunt impotriva noastra , acuzandu-ne pe toata familia de tentativa de omor . Atunci totul s-a pus in miscare . In ziua de 17 dec 2004 ,acesta a depus denuntul ,in aceasi zi a fost intocmit certificatul medico-legal alginerului infractor, Argeseanu , la cererea Politie , care si aceasta cerere a fost facuta tot in acesta zi . Cam multa miscare intr-o singura zi , nu crezi , Mirela ????????????
Am facut plangere impotriva procurorului ,deoarece acesta a savarsit nenumarate infractiuni ,care au dus la condamnarea fiului meu si am crezut ca prin acest mod vom scoate adevarul la suprafata . Asa am fost sfatuiti de Transparency International si de CSM .Iar in momentul de fata am depus plangere impotriva mincinosilor pt a scoate adevarul la suprafata , aratand cele 13 variante micinoase ale' martorilor 'lui Argeseanu , care nu se potrivesc cu Rechizitoriul si nici cu cele declarate de noi si martorii nostri ,care avem o singura varianta a faptelor .
Poate ti minte , ca am scris , ca trei persoane ne-au batut , nu una ,asa cum a fost consemnat in Rechizitoriu si in declaratiile tuturor martorilor . Sunt mult mai multe ilegalitati savarsite de oamenii legi ,pe care nu le pot dezvalui in momentul de fata ,deoarece astept ca institutia superioara a statului roman , la care am cerut ajutorul , sa inceapa o investigatie in acest caz .
Asa ca te rog mult , Mirela , nu ezita sa ma intrebi cand esti nelamurita in legatura cu anumite aspecte . Nu suntem deloc oameni rai , tu nu ai inteles asta ?
Eu ii iertam pe infractori si pe cei implicati , in schimbul adevarului , dar nici unul nu au avut curajul sa declare adevarul celor intamplate . Vor bani , Mirela , multi bani . Daca ai citit mesajele mele , acest infractor si martorii lui au numai bani in cap . Au cerut 300 de milioane lei vechi si pensie , mintind ca nu poate lucra , cand el de fapt lucreaza cu carte de munca la o firma din Petrosani .
Asa isi rezolva infractorii situatia financiara . Bate pe cineva pe strada , angajeaza martori micinosi , da mita la doctori , ca sa ia multe zile de ingrijire medicala si gata cu lipsurile financiare . Cui i-a dat 30 milioane de lei in spital ,infractorul Argeseanu ? 300 de euro carui medic i-a dat ? Da putin atentie la ceea ce mi-a zis intr-o zi pe holulu Curti de Apel Avocatul Bleahu V .' Nu vedeti cum merge Justitia ? Daca ai bani sa platesti martori si doctori , castigi procesul '
Am ajuns la al cincilea avocat datorita necinstei acestor avocati .
In loc sa ne apre ne jegmaneau de bani si atat .
De ce nu au dorit sa arate jutititie toate ilegalitatile din dosar ?
De ce nu ne-a adus la cunostinta ca din dosar lipsesc multe documente importante ?
De ce ne minteau , la fiecare sedinta de judecata , ca data viitoare adreseaza cerereile noastre judecatorilor si apoi cand venea acea zi , nu le adresau ?
Sunt multe intrebari la care nu am primit raspuns niciodata , de la toti cei patru avocati .
|