View Single Post
Vechi 05.06.2010, 16:34:35
vasinec65
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec65 Vezi mesajul

Fii pe subiect si vino cu argumente din Sfanta Scriptura (varianta sinodala ortodoxa).
Pana cauti argumentele tale, iata cateva care arata ca insasi Sfintii Apostoli sau chiar ingerii au refuzat inchinarea noastra si ne-au invatat sa ne inchinam numai lui Dumnezeu, prin Domnul nostru Iisus Hristos:

Sfintii nu primesc inchinarea noastra:

"Si când a fost sã intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, cãzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoalã-te. si eu sunt om".(Fapte 10:25,26)

Si auzind Apostolii Pavel si Barnaba, si-au rupt vesmintele, au sãrit în multime, strigând,
si zicând: Bãrbatilor, de ce faceti acestea? Doar si noi suntem oameni, asemenea pãtimitori ca voi, binevestind sã vã întoarceti de la aceste desertãciuni cãtre Dumnezeu cel viu, Care a fãcut cerul si pãmântul, marea si toate cele ce sunt în ele
,”(Fapte 14:14,15)

Nici ingerii nu primesc inchinarea noastra:

"si am cãzut înaintea picioarelor lui, ca sã mã închin lui. Si el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Sunt împreunã-slujitor cu tine si cu fratii tãi, care au mãrturia lui Iisus. Lui Dumnezeu închinã-te, cãci mãrturia lui Iisus este duhul proorociei".(Apocalipsa 19:10)

"si eu, Ioan, sunt cel ce am vãzut si am auzit acestea, iar când am auzit si am vãzut, am cãzut sã mã închin înaintea picioarelor îngerului care mi-a arãtat acestea. Si el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Cãci sunt împreunã-slujitor cu tine si cu fratii tãi, proorocii, si cu cei ce pãstreazã cuvintele cãrtii acesteia. Lui Dumnezeu închinã-te!"(Apocalipsa 22:8,)

Ca sa nu ai indoieli, te informez, din nou, ca versetele sunt culese din Biblia sinodala.
Reply With Quote