View Single Post
Vechi 03.06.2010, 11:35:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Senzational. Un uragan indracit a sapat o groapa mare. Precis e scris in Biblie ca asa o sa se intample la sfarsitul lumii.
Dar daca totusinu e nimic senzational, va mai linistiti putin? Sau cautati alte porti spre iad?
Nimic nu este senzational in esenta lui. Omul striga "senzational!" cand vede ceva care este peste masura lui de intelegere.

In realitate insa, orice lucru are o cauza spirituala, care se manifesta in plan fizic producand o cauza fizica. De exemplu seceta de pe vremea lui Ilie avea clar o cauza fizica...nimic senzational, s-o gatat apa...Dar cand vezi ca seceta incepe la porunca omului lui Dumnezeu si inceteaza la rugaciunea lui, iar acest om al lui Dumnezeu spune si cauza: pacatul idolatriei, observi ca dincolo de tavan exista si un cer...

Deci ar fi cam asa: pacatul idolatriei a cauzat mania lui Dumnezeu, care a cauzat lipsa de ploaie, fronturi atmosferice ciudate, whatever..., iar ele la randul lor au cauzat foametea, care a cauzat...alte treburi...

Daca iei un efect oarecare in aceasta lume si mergi pe firul cauzelor intreband mereu :" Si aceasta din ce cauza e?" vei ajunge in final la Cauza suprema a tuturor lucrurilor.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote