View Single Post
Vechi 02.06.2010, 21:52:19
Micael's Avatar
Micael Micael is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.06.2010
Locație: intre cer si pamant
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
multumesc !-cori_marib
alexa 290881
rodica 50
nu mai sunt cu tipul acela de ceva vreme dupa ce am deschis topicul ,nu simteam ca ne leaga ceva.
acum sunt singura si ma gandesc cu groaza ca iar voi petrece o vara singura,m-am saturat de mine,nu credeam ca va fi asa de greu sa-mi gasesc pe cineva potrivit......cred ca ma pedepseste Domnul ca m-am casatorit la 23 fara sa stiu ce fac.
am ajuns sa-mi fie rusine sa mai ies afara din casa,simt ca parca toata lumea rade de mine,acasa,la serviciu toti colegii fac glume pe seama mea ca de ce nu ma marit...de aceea am ajuns sa urasc tot ce e legat de casatorie si sa accept ca nu e pt mine si gata.
Poate ca ar fi bine daca nu te-ai mai concentra atat de mult asupra propriei persoane si ai incerca sa te deschizi spre ceilalti. In felul acesta, vei intalni cu siguranta persoana potrivita... De multe ori suntem egoisti, ne gandim numai la noi (ca suntem singuri, nefericiti etc) si uitam de cei din jur, care poate ca au nevoie de grija noastra. Ca sa te iubeasca cineva, trebuie tu insuti sa fii capabil sa oferi dragoste... Tu esti capabila sa oferi dragoste si sa te sacrifici pentru altcineva...?! Sau doar astepti asa, sa vina un print fermecat, care sa-ti faca TIE viata roz (ca vorba aia, el e Alesul, fat-frumos) si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti? Mie mi se pare ca te-ai agatat de teama de a nu suferi cu toata puterea, si de asta nu mai poti iubi. In felul asta, vei avea numai de pierdut... Deschide-te si lasa temerile!

Last edited by Micael; 02.06.2010 at 22:17:16.
Reply With Quote