Citat:
În prealabil postat de luminita-
Este si ceva personal dar si multi spun cum ca femeile sunt murdare,dar eu cred ca barbatii sunt mult mai pacatosi.Numai ca la femeie care pacatuieste se vede imediat in timp ce la barbat nu,o fapta daca se ascunde nu inseamna ca nu exista.
Arata-mi tu un barbat curat daca exista si care sa nu joace teatru,dar nu (mai) exista.Nu spun ca femeile ar fi toate curate dar nici ca barbatii nu sunt.Consider barbatii egali cu femeile dar doar din punct de vedere intelectual,medical...moral insa, barbatii sunt mult mai pacatosi.De exemplu sunt mult mai multi barbati care injura,isi parasesc familia,isi bat joc de femei,sunt mai mandrii chiar daca nu au anumite capacitati morale,etc,decat femei care fac asa ceva.Imi cer scuze daca se simte cineva jignit dar asta este parerea mea.
|
cam asa este...daca o femeie umbla aiurea e catalogata drept desfranata dar daca un barbat umbla aiurea e smecher ca de a avut N femei......,vine la spovedit la batranete si trece cu o simplu canon ca e barbat dar ca femeie daca vii la batranete dupa o viata de desfrau e canonisita cu zecile de ani si defaimata de duhovnic pt simpl fapt ca e femeie...dar iar dece barbati curvari nu sunt aratati cu degetul iar femeile da????????????