View Single Post
Vechi 02.06.2010, 12:24:50
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Tu te crezi pe calea de mijloc Fiule Risipitor?

Invatand pe cineva sa arda Biblii in secolul 21?
Iarta-ma dar este extremism curat ce spui tu.

Cat despre postarea mea, normal ca fost extremista dar eu am intentionat doar sa subliniez alienarea unora ca tine.

Ceea ce gandesc am scris in primul meu post. Te prefaci sau chiar nu l-ai citit? Uita-te putin mai sus la #2.
Eu vorbeam de carti sectante, nu de Sfanta Scriptura!

Sfanta Scriptura nu se arde niciodata caci este pacat urias, insa cartile sectante poti sa le dai foc la cate vrei daca ai confirmat faptul ca sunt intr-adevar eretice.

O lamurire: "biblia" sectanta nu este Sfanta Scriptura. A lua o carte sectanta pe care scrie Biblie e ca si cand ai luat un hoit de animal, o mortaciune putrezita calcata de vreun tir de la marginea drumului si ai lipi pe el afis ca e sfant.

Bibliile eretice si sectante, Coranul, Talmudul, Bhagavad Gita, Vedele, Mahabharata, Upanisadele, Cartea Mormonilor, Tripitaka, "Biblia" satanica, manualele de vrajitorie si de ocultism. Toate sunt bune la un singur lucru: sa le arunci in foc!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 02.06.2010 at 12:37:56.
Reply With Quote