View Single Post
Vechi 02.06.2010, 08:53:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Mai bine merg la o manastire Ortodoxa unde este un Sfant. Cred ca am folos mai mare.
Bun, atunci nu mai vorbi de penticostali ca un cunoscator, ca tot ce stii stii din auzite de la altii care au vrut si ei sa mai scoata o barfa ca sa iasa in evidenta.

Citat:
Esti sigura ca Dumnezeu lucreaza in vindecarile alea? Te-ai intrebat vreodata daca sunt de la Dumnezeu?
Bineinteles. Nu imi trebuie vindecarile lui satan. Prefer sa raman bolnava, pentru ca satan cand te vindeca iti cere si sufletul.

Citat:
Deci de unde ai tu confirmarea ca vindecarile alea sunt 'de la Dumnezeu'?
Simplu: daca Il rogi pe Dumnezeu sa te vindece, crezi ca te va vindeca satan? Satan vindeca atunci cand o iei pe scurtatura, fara pocainta si smerenie te duci la bioenergeticieni sau la nu stiu ce obiecte magice sa te vindece.

Citat:
Morala e urmatoare - esti sigura ca aceste daruri sunt de la Dumnezeu si nu sunt lucrari demonice? Ai ispitit acest lucru?
Acum ce sa zici si tu, nu poti zice ca vindecarea de la tine este de la diavol.
Acum, ce sa zici si tu, doar n-o sa spui ca este de la Dumnezeu... Toata teologia ta s-ar darama.
Dar , pentru ca m-ai intrebat, iti voi spune ca stiu sa deosebesc o lucrare dumnezeiasca de una demonica, mai ales ca am vazut de toate, nu le stiu numai din auzite . Cand traiesti printre oameni cu daruri esti nevoit sa inveti sa deosebesti adevaratul de fals, ca sa nu fii inselat.

Citat:
Dar ai tu pentru faptele care se intampla la tine in Biserica marturie de la Dumnezeu?
Cine iti garanteaza tie ca ce se intampla la tine in Biserica este Dumnezeiesc si ca DUmnezeu lucreaza?
Da, am marturie. Dumnezeu imi garanteaza . Dumnezeu, Tatal nostru care nu ne-a lasat orfani si ne-a trimis Duhul Sfant sa ne calauzeasca in tot adevarul. Si pentru ca El garanteaza eu pot sta cu incredere in fata oricui care spune ca nu e de la Dumnezeu ceea ce am.

P.S. Eu nu stiu de unde ai luat intamplarea cu baptista, dar pot sa-ti dau o gramada de exemple in care oamenii s-au vindecat cu adevarat, fara ce spui tu acolo, viata lor a devenit mai buna, si, ceea ce este mai important, relatia lor cu Dumnezeu a devanit mai stransa din recunostinta pentru vindecarea primita. Dar daca fariseii i-au spus lui Iisus ca vindeca cu ajutorul dracilor, noua de ce nu ni s-ar spune aceleasi lucru de catre fariseii vremii noastre?

"Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi." Ioan 15:20
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 02.06.2010 at 09:15:17.