Citat:
În prealabil postat de Doriana
Eu iti fac, ai curajul sa vii la noi in adunare? 
|
Mai bine merg la o manastire Ortodoxa unde este un Sfant. Cred ca am folos mai mare.
Acela stiu ca face minuni si ca s-a mantuit. Si mai stiu ca Hristos zice sa nu parasim Biserica si sa nu iesim unde zic unii ca este Hristos pentru ca nu va fi Hristos.
Citat:
Apropo, nu exista "vindecatori mari" decat la show-uri. In Biserica sunt oameni cu dar de vindecare care pot vindeca oamenii pe care Dumnezeu doreste sa-i vindece. Noi avem oameni cu daruri dar nu ii ridicam in slavi si nu ne inchinam la ei. Daca au ceva e pentru ca Dumnezeu e mare si da daruri, nu pentru vreun merit de-al lor.
|
La noi sunt vindecatori mari, dar care vindeca prin puterea lui Dumnezeu.
Esti sigura ca Dumnezeu lucreaza in vindecarile alea? Te-ai intrebat vreodata daca sunt de la Dumnezeu?
Pentru ca si satana face 'vindecari' minunate, pentru a insela.
Hristos zice ca si satana se transforma in Inger de Lumina ca sa insele. Deci de unde ai tu confirmarea ca vindecarile alea sunt 'de la Dumnezeu'?
Draga Doriana, eu cand vorbesc despre darurile astea eu vorbesc in cunostinta unor oameni care chiar le au in mod real - si darul proorocirii, si darul vindecarii, si darul facerii de minuni. Foarte multi sfinti ortodocsi aveau desavarsit toate darurile.
Insa, stiu la fel de bine, ca foarte multi crestini, cand din ortodoxie ajungeau sau la baptisti sau la adventisti sau in alte locuri, se vindecau. Punct. Adica scapau de o boala.
O femeie in varsta baptista, fosta ortodoxa mi-a spus ca in momentul in care s-a botezat la baptisti a simtit in ea o putere mare. Si de atunci nu are o putere in ea extraordinara de a lucra si de a munci.
Morala e urmatoare - esti sigura ca aceste daruri sunt de la Dumnezeu si nu sunt lucrari demonice? Ai ispitit acest lucru?
Pentru ca intotdeauna diavolul isi mascheaza in bine lucrarile sale rele. Exista vrajitoare care practica cica magia alba si care te vindeca. Dar te vindeca cu diavolul.
Acum ce sa zici si tu, nu poti zice ca vindecarea de la tine este de la diavol.
Dar ai tu pentru faptele care se intampla la tine in Biserica marturie de la Dumnezeu?
Cine iti garanteaza tie ca ce se intampla la tine in Biserica este Dumnezeiesc si ca DUmnezeu lucreaza?