Citat:
În prealabil postat de ai2
Tot nu e bine. N-ai sa vezi nimic. Nu poti vedea ceva foarte mic iar obiectele mari sunt facute din multi atomi tinuti laolalta de forta care presupunem ca dispare. Si nici atomii respectivi n-ar mai exista pt ca si ei "beneficiaza" de aceeasi forta. Deci n-as fi raposat ci mai degraba descompus in nuclee si electroni invizibili colapsati gravitational intr-un corp de dimensiuni extrem de reduse deoarece si Pamantul e solid tot datorita fortei electromagnetice. Asadar ai sa fii un "ceva" care n-o sa vada nimic si o sa se prabuseasca spre un obiect in formare cu o forta gravitationala imensa. Miscarea ta ar fi una oscilatorie cu centrul in centrul fostului Pamant. Amplitudinea oscilatiei ar fi egala cu raza actuala a Pamantului. Ar trebui evident sa te descurci si fara aer.
Si ar mai fi ceva impedimente legate de "vaz" dar ma opresc aici.
|
Ei na, mai, si tu acuma, nu vrei sa "luminezi" un crestin...troglodit. Si mai zi ca-mi place "teoria" lu', colapsarea-campului-gravitational-ce-tine-materia-n-solid-si-forma, si cum ziceai ?...io o sa fiu ceva care atras de-forta-imensa-a-lu'-gaura-cea-neagra-care-nlocuieste-pamantu-diparut-intr-o-mare-adunatura-de-alea-alea-resturi-de-atomi-si-praf-de-altea-alea-particoulute-tiny-mini-mici-de-tot...si-n-caderea-mea-ondulatorie-si-oscilatorie-frecventoasa-pe/cu-amplitudine-egala-cu-raza-lu'-fostu'-pamant...Alerta ! Atentie mai sunt t-10 secunde pana la colapsarea si celor din urma doi neurini a lu eonor ! Va rugam sa va ejectati !
Mai ai2, si cand ma gandesc, ca acu' ceva vreme tabarasi pe mine si pe "fanteziile" mele...nene, ai umor, parol...