View Single Post
Vechi 01.06.2010, 23:28:34
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Tot nu e bine. N-ai sa vezi nimic. Nu poti vedea ceva foarte mic iar obiectele mari sunt facute din multi atomi tinuti laolalta de forta care presupunem ca dispare. Si nici atomii respectivi n-ar mai exista pt ca si ei "beneficiaza" de aceeasi forta. Deci n-as fi raposat ci mai degraba descompus in nuclee si electroni invizibili colapsati gravitational intr-un corp de dimensiuni extrem de reduse deoarece si Pamantul e solid tot datorita fortei electromagnetice. Asadar ai sa fii un "ceva" care n-o sa vada nimic si o sa se prabuseasca spre un obiect in formare cu o forta gravitationala imensa. Miscarea ta ar fi una oscilatorie cu centrul in centrul fostului Pamant. Amplitudinea oscilatiei ar fi egala cu raza actuala a Pamantului. Ar trebui evident sa te descurci si fara aer.
Si ar mai fi ceva impedimente legate de "vaz" dar ma opresc aici.
Ei na, mai, si tu acuma, nu vrei sa "luminezi" un crestin...troglodit. Si mai zi ca-mi place "teoria" lu', colapsarea-campului-gravitational-ce-tine-materia-n-solid-si-forma, si cum ziceai ?...io o sa fiu ceva care atras de-forta-imensa-a-lu'-gaura-cea-neagra-care-nlocuieste-pamantu-diparut-intr-o-mare-adunatura-de-alea-alea-resturi-de-atomi-si-praf-de-altea-alea-particoulute-tiny-mini-mici-de-tot...si-n-caderea-mea-ondulatorie-si-oscilatorie-frecventoasa-pe/cu-amplitudine-egala-cu-raza-lu'-fostu'-pamant...Alerta ! Atentie mai sunt t-10 secunde pana la colapsarea si celor din urma doi neurini a lu eonor ! Va rugam sa va ejectati !
Mai ai2, si cand ma gandesc, ca acu' ceva vreme tabarasi pe mine si pe "fanteziile" mele...nene, ai umor, parol...