Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 01.06.2010, 20:53:18
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Frate Zaharia, nu-mi place tonul pe care mi te adresezi. Suntem aici sa facem schimb de idei. Daca ale mele (ideile) sunt "diletantiste" (ca sa te citez), o poti lua drept o divergenta de opinii; nu suntem toti claditi dupa calapodul dumitale.
Pretinzi ca nu poti discuta constructiv in asemenea circumstante. Care circumstante? Acelea ca nu sunt toti de acord cu dumneata si nu-ti impartasesc opiniile? Fireste ca nu, acesta e un forum cu utilizatori din cei mai diversi, dumneata te asteptai sa gasesti numai oameni care sa-ti dea dreptate?

Dpdv semantic, da Maria32, putem argumenta ca se poate opera o distinctie intre prunci si copii. Insa pe langa acest aspect, m-a intrigat si modul in care fratele Zaharia persista in a vedea pacatosenie peste tot. Sa ma ierte Dumnezeu, insa eu consider aceasta atitudine o exagerare.

Asadar frate Zaharia, daca-mi permiti, iti sugerez sa gandesti de doua ori inainte de-a lua rigla si-a da peste degete dupa cum iti vine utilizatorilor de pe acest forum.
Cu nadejde ca vei tine seama de sfatul meu, Doamne ajuta!
Corect este sa punem punct aici discutiei dintre noi . Ne aflam in penibila situatie , pe care numai dumneata nu o sesizezi desi te dai lezata : ,,una vorbim si basca ne intelegem"
Crede sora si intelege ce si cum voiesti dumneta !
Reply With Quote