Citat:
Īn prealabil postat de Noesisaa
Da, dar eu cred ca stii ca pe orice forum, inclusiv asta, se spun multe prostii. Ma indoiesc ca spuneau oamenii de pe forumul acela ca se mantuiesc doar prin rozariu. Daca spuneau asa, atunci erau in greseala. Dar tu stii asta, si totusi, nu poti sa te abtii sa nu o dai de exemplu, in mod tendentios, ca si cand asta ar fi dogma BC. Cand nu este, cum nu este nici la noi. Rugaciunea, inclusiv rozariul, poftim, are rol mantuitor, si nu cred ca poti sa negi lucrul asta. Cum poti sa te mantuiesti cand nu faci nici un efort sa te apropii de Dumnezeu? Deci unde este problema?
Cat despre daca mantuirea este usoara sa nu. In principiu ar trebui sa fie usoara, tot ce trebuie sa faci este sa il urmezi pe Hristos, nu? Este usor sa il urmezi pe Hristos? Da, daca te lasi complet in voia Lui. Daca nu, nu.
|
Bla, bla, bla... Am scris ce am citit pe acel forum si nu parea ca oamenii, aproape toti catolici, spun prostii, caci au si moderator si multi preoti printre ei. Doar aici s-au adunat de prin toate "colturile" credintei si necredintei, special ca sa ne bruieze...
Raspunsul tau :"si da, si nu, si da si nu" mi-a fost de "mare" folos. Multumesc.
Ti s-a parut doar ca am scris tendentios. Eram doar contrariata de modul superficial in care e privita mantuirea de unii catolici.