View Single Post
Vechi 01.06.2010, 15:57:24
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu alte cuvinte mintea ta gaseste de cuviinta ca volumul de 10milioane de metri cubi cerut suplimentar spre exploatare se justifica cu lemnul taiat pentru a ridica o biserica.
Daca ai fi citit cu atentie mesajul meu ai fi vazut ca n-am spus nimic de genul "asta-i tot lemnul taiat in Romania", ci "preotilor nu le pasa de aerul respirat de enoriasi(cum spunea mihailt), ci sa exploateze chiar ei padurile care sunt acum taiate".
Citat:
In ceea ce priveste "calitatea" de informator al IPS Pimen, stiu ca este un dosar in curs cu CNSAS, dosar in care a obtinut chiar si o decizie favorabila, deci pana se ajunge la o concluzie oficiala eu zic sa te mai abtii sa faci afirmatii gratuite.

http://www.monitorulsv.ro/Actualitat...Apel-Bucuresti
I-a uite ce spune Pimen in articolul pe care l-ai dat:
Citat:
"Numele conspirative Sidorovici și Petru din dosarele 40160 și I 993 ale SIE au fost date pe proprie răspundere de foștii ofițeri cu care am avut diferite discuții sub pretextul activității bisericești (duhovnicești) și istorice"
activitati duhovnicesti si istorice??? Chiar ai cazut in capcana asta?

In alt loc spunea ca nu a facut politie politica pentru ca declaratiile sale nu au lezat nicio persoana. Tot el a fost in SUA pe banii securitatii sa spioneze un alt preot. Cum numesti tu activitatea asta? Eu i-as spune colaborare cu securitatea apartinand, chipurile, unui sistem ateist.

Citat:
Chit ca ateii n-au standarde morale vizavi de gura (prea) sloboda (de minte), se presupune ca au macar bun simt si o judecata limpede, poate nu foarte, dar cred ca mai bine decat pana acum se poate in ceea ce te priveste.
Poate raspunsul meu te-a mai lamurit in legatura cu judecata mea.
Standardele mele morale m-ar impiedica sa ii condamn pe altii ca taie padurile cand eu imi fac o casa din trunchiuri de copaci. Mai mult, n-as avea nesimtirea sa mimez compasiune fata de enoriasii care se vor sufoca in urma defrisarilor desi eu chiar asta urmeaza sa fac. Si daca as fi "discutat" cu securitatea, as fi venit sa-mi recunosc greseala si sa-mi cer scuze in special celor afectati. Si n-as fi avut nesimtirea sa cheltui alti bani ai statului prin procese.
Chiar, stii vreun preot care a colaborat si si-a cerut scuze dupa 89'? Eu stiu cativa care se comporta la fel ca Pimen.

Nu inteleg de ce aparati un turnator care s-a adaptat repede economia de piata transformand biserica intr-o afacere de familie.

Repet o intrebare: De ce nu a sarit Pimen pentru padurile oamenilor? Sau pentru alte ilegalitati care se comit? Oare pentru ca nu urma sa beneficieze in urma acestor plangeri decat de aprecierea oamenilor?

Tot ce razbate din articolul de mai sus este faptul ca inca o data religiosii folosesc un dublu standard. "Domle, am discutat cu securitatea, n-am turnat ca dupa capul meu altceva inseamna sa torni".

Last edited by ai2; 01.06.2010 at 16:04:16.
Reply With Quote