Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil
Daca nu te joci lasa poantele cu pisici samponate:
Este teologia ta.
Eu refuz sa cred ca cineva care alearga prin biserica e demonizat dar cineva care scrie din altar sms-uri erotice amantei e induhovnicit ca harul Sfintilor Apostoli.
Un fals crestin poate afirma exact aceleasi lucruri cu un crestin adevarat.
Diferenta dintre ei o fac roadele. Iar astea nu le poti vedea pe forum.
Pe forum putem doar emite idei. Din felul in care vorbeste un om poti sa-ti faci o idee despre ce fel de viata traieste dar nu-l poti verifica.
In orice caz un vorbitor in alte limbi care se manifesta ca demonizatii sau un preot care scrie din altar sms erotice sunt departe amandoi de credinta si trairea apostolica.
In Sfanta Scriptura avem toata informatia necesara manturii omului.
Asta nu inseamna ca eu am o lumina clara asupra fiecarui verset din Biblie. Cred ca nici un om nu poseda asa ceva.
Cunosc doctrinele majore ale Bibliei, stiu ce trebuie sa fac pentru a fi mantuit dar, desigur, sunt versete, pasaje chiar, asupra carora nu am o parere ferma pentru ca nu le inteleg suficient.
Ma tot acuzi de „lumina neclara”. Insinuezi ca tu cunosti fiecare verset din Biblie si il poti interpreta?
Eu nu cred ca oamenii sfinti care sunt numiti Parintii Bisericesti apartin ortodoxiei sau catolicismului. Cred ca apartin Bisericii. Ei au gresit, normal, pentru ca au fost oameni. Dar valoarea lor nu sta in greselile pe care le-au facut ci in cuvintele intelepte pe care le-au scris despre Biblie si despre viata crestina si in viata lor ca exemplu pentru noi.
NP nu-i citesc pe Sfintii Parinti din aceeasi cauza pentru care nu-i citesc nici ortodocsii: de lene. Nu pentru ca i-ar opri pastorii lor.
|
ba hotule ne confisti si sfintii ba sa nu-i faci mine poimine penticostali pe toti ai ma avut tentative si cu sf. apostoli de iai numit penticostali norocul nostru ca nu erau americani.era mai sa convingi lumea.