View Single Post
Vechi 01.06.2010, 03:31:29
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de veveritza Vezi mesajul

domnule topcat, fiindca v-ati oferit sa veniti in ajutorul celor care doresc informatii din stiinta in general, am sa profit si eu de ocazie fiindcaa : De ce toti marii savanti ai lumii, (cercetatori, fizicieni, chimisti, matematicieni, ciberneticieni si toti cei ce intra in categoria oamenilor de stiinta) nu au gasit metoda de a interveni si de a opri ploaia atunci cand ploua prea mult, de a ploua atunci cand este seceta, de a opri cataclismele de tot felul, de ce nu pot atentiona oamenii cu 1/2 ora sau chiar mai devreme inainte de producerea unui cutremur pentru ca acestia sa-si ia masuri de siguranta;
de ce oamenii de stiinta nu pot invia oameni asa cum a facut-o hristos? De ce stiinta nu descopera leacul pentru vindecarea cancerului?
A descoperit stiinta ce-a fost mai intai, oul sau gaina? Femeia sau barbatul? Si daca a fost oul, cine l-a facut? Daca a fost gaina, femeia sau barbatul cine i-a facut ?sau poate mai intai a fost maimuta? Da, dar pe ea cine a facut-o?
Din ce substanta, materie, atomi, molecule au fost facute toate acestea?
Inteligenta, ratiunea omeneneasca cum o explicati? Instinctele de unde vin?
Perfectiunea, functionarea armonioasa a tuturor "elementelor" ce alcatuiesc intregul numit "om" de unde vine? Cum se explica?
M-am intrebat de "n" ori care este taina zamislirii unui copil, cum se formeaza inima acestei fiinte noi,( pentru ca se vede batand cu putere din primele saptamani), cum apare dupa 9 luni cu picioruse, maini, plamani, ochi; de unde toate acestea? Cum?
foarte corect
Reply With Quote