View Single Post
Vechi 01.06.2010, 02:07:26
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Nu sunt chiar extrem de recalcitrant, sunt doar neimpacat cu regulile jocului: tu ai voie sa te distrezi cat vrei pe seama altora, altii nu au voie sa se distreze nici pe seama lor...Dar hai s-o lasam.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
acum ceva timp erai deschis spre a comenta orice as fi ales eu...iar acum ai devenit extrem de recalcitrant, desi...nu vorbim de orice fel de oameni, ci despre aceiasi crestini care se roaga lui Dumnezeu...si se bucura de niste "daruri", in biserica...pastoriti de niste pastori care cunosc Sfanta Scriptura..., si despre care tu afirmi ca nu pot fi decat oameni ai lui Dumnezeu
Si tu afirmi despre preotii din postarea mea anterioara ca au primit harul Duhului Sfant si nu oricum ci prin succesiune apostolica. Doar ca ei fac ce fac si ma determina sa cred ca nu prea traiesc precum Apostolii. Stii, eu ma astept ca cineva care are o credinta apostolica sa traiasca precum ei, scuze.

Deci, eu NU am afirmat ca personajele suspecte de pe youtube sunt oameni ai lui Dumnezeu. Am spus ca in multe filmuletze se caricaturizeaza vorbirea in limbi si ca si eu sunt oripilat cand le vad.

Nu vorbesc despre toate (imi mentin deschiderea de a comenta orice filmuletz) dar in unele, precum cel o doamna in baptistier, sunt convins ca e vorba de ceva probleme psihice.

Precizez si repet ce am afirmat: " Toti crestinii sinceri, adevarati, care cer cu credinta de la Dumnezeu darul Duhului Sfant, il vor primi. Nu vor primi altceva. Sunt sigur 100% de asta. Pentru ca a spus-o Iisus. Si iarta-ma, dar nu pot crede pe nimeni mai competent decat El cand e vorba de Adevar.

Saltimbancii care manifesta falsa vorbire in limbi ori nu-L cunosc pe Dumnezeu, ori au primit veritabila vorbire in limbi dar mai tarziu, din pricina pacatelor grave nemarturisite, satana a avut acces in viata lor si a luat-o in stapanire.