Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Pai de la cine sa il afli, ca mie nu imi place sa scormonesc prin ghena youtube iar Dorianei si mai putin...
Astazi de exemplu am vazut la TV un preot ortodox care,desigur, primise „harul preotiei prin succesiune apostolica” cum ii cerea prietenului (amantului) sau sa „il calce in picioare”, adica sa ii sara pe burta si pe piept. Si prietenul ii sarea...
Si s-a mai intamplat ceva dar... nu stiu ce. Pentru ca am schimbat canalul.
Dar ce sa vezi, pe canalul celalalt era un alt preot care-i trimitea amantei lui sms-uri erotice care incepeau asa: „Iti scriu din altar...”. Asa-s canalele astea, cam urat mirositoare. Dar noi suntem vinovati pentru ca telecomanda are un buton rosu.
Dupa ce postezi a-XXXVII-a oara [:)] aceleasi povesti din celebrele seriale youtube-sti, te arati (pe un alt topic) surprinsa ca iti scriu intr-un mod neserios. Daca vrei sa ti se raspunda serios ridica subiecte serioase nu „penticostalii alearga prin cada cu apa in timpul Botezului, urla si zbiara”.
Ca filmulete proaste despre penticostali sau ortodocsi le poti gasi cu duiumul si pe net si pe TV, dar nu merita comentate.
|
Si totusi ai inteles intrebarea mea...sau tot nu?
Nu e vorba de cei care gresesc, care cad, sau sunt inselati..pentru ca asta stiu si eu, nu e nimic nou, si nu lovesc in cultul tau...si ar trebui sa vezi mai departe de aceasta tendinta de a apara totul, si a arunca pisicile si cainii peste gard, pentru a ramane tu in ochii interlocutorului ca daruit, si argumentand asa cum argumentezi...desi ceva nu se leaga!
Te intreb inca o data, ce imi poti spune despre cei care se roaga lui Dumnezeu, cer darul vorbirii in limbi, si pe Duhul Sfant...si se comporta asa cum am descris eu mai sus, si se poate vedea si pe youtube?
Voi ati afirmat ca nu exista nici un dubiu asupra faptului ca cei care cer Duhul Sfant il si primesc...insa eu vreau sa imi spui tu, de ce ar fi ciudat ceea ce se poate vedea intre crestinii penticostali de pe youtube, si de ce sunt filmulete proaste...de moment ce ei se roaga lui Dumnezeu, si cer Duhul Sfant????
Sa avem dubii pana la urma, sau nu? Cum ajung sa fie inselati niste oameni care se roaga lui Dumnezeu...daca ei cer numai lucruri bune, daruri descrise in Sfanta Scriptura, ca si tine de altfel?
Acum ai inteles?