View Single Post
Vechi 31.05.2010, 21:53:48
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
NICI O ALTA comunitate crestina NU ARE atata bogatie de har, de proorocie, de vindecari minunate, de oameni mari, Apostoli prin putere si nu doar prin logoree mare..
Dar in cate comunitati crestine ai fost dumneata de stii atat de multe?
Da-mi si mie un numar de sfinti cu daruri, raportat la numarul de credinciosi ortodocsi, sa vad cam cat la suta oameni cu daruri ies in BO.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Daca noi avem fapte bune, de ce nu aveti taria de caracter sa spune clar - da, copacul Bisericii Ortodoxe are roate bune, desavarsite, de sfintenie mare, este un copac cu crengile pana in cer, pentru ca sfintii ortodocsi mergea si prin cer inca de pe pamantul asta.
Uite ca spun clar: Bo are multi oameni deosebiti si multi sfinti si pentru asta o respect. Dar nu numai ea are sfinti. Insa tu nu poti vedea asta pentru ca pur si simplu nu vrei. Iar Dumnezeu iti respecta alegerea.

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Si da Apostolii sunt sfinti ortodocsi si au fost pietrele pe care Hristos a fondat Biserica Ortodoxa...
Ai vrea tu...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 31.05.2010 at 21:55:49.