View Single Post
Vechi 31.05.2010, 09:06:23
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Talking

Daca stiti ca NP sunt gata oricand sa se distreze de ce le ridicati atat de frumos mingea la fileu?
Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Nu uitati ca Penticostalii exista deoarece Constantin cel Mare a dat drept de libera pratica crestinismului in intreg imperiul Roman.
1. Constantin cel Mare a trait inainte de 16 iulie1054, data de nastere a Bisericii Ortodoxe. Deci nu era ortodox.
2. Penticostalii au aparut in ziua Pentecostului, deci Constantin cel Mare a ajuns „cel Mare” datorita penticostalilor.
3. Crestinismul rezista si sub persecutie. Ba chiar mai bine decat in „libera practica”, bogatie, fast, laude si putere lumeasca.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Sunteti acum ce sunteti datorita noua, ortodocsilor.
Pai ati zis ca suntem goi pe dinauntru, farisei, schizofrenici si demonizati.
Am ajuns asa din pricina ortodocsilor? Ce vreti sa spuneti?

Sau acest „sunteti ce sunteti” este de fapt o recunoastere involuntara a realitatii?
In acest caz trebuie sa recunosc ca, da, ortodocsii ne-au dat o mana de ajutor: ne-au ajutat sa ne smerim prin poreclele pe care ni le-au pus, credinta noastra a fost incercata prin focul prigonirilor la care am fost supusi, si am avut multe de invatat de la ei.
Mai ales din categoria „asa nu”.

Last edited by penticostalulmantuibil; 31.05.2010 at 10:39:37.