Mirelat , nu am obligat pe nimeni sa citeasca ceea ce postez eu pe acest forum . Fiecare decide ce face cu timpul lui liber . Daca acel avocat dorea sa afle anumite lucruri , care il interesau , pt a intelege despre ce este vorba in acest caz ,te asigur ca ma contacta , ca doar am lasat e-mai-ul si id-ul meu pe acest forum .
Motivul este altul . La romani exista o vorba ' Nu te lega la cap ,daca nu te doare !'
Problema mea este adevarata , foarte grava si de aceea nu se complica multi cu aceasta . Trebuie sa ai curaj sa te implici in asemenea probleme , in care sunt implicate atatea persoane cu functii inalte in Politie si Justitie . Te asigur ca si timpul celor care au anchetat si judecat cazul este ptretios . Timpul inseamna bani pt multi care pretuiesc banul , mai mult decat viata unui om .
Ne miram de ce lumea se inrautateste si nimic nu mai merge bine in lumea asta .
Oamenii in fuga dupa bani si avere au uitat ce este de fapt dreptatea si adevarul .
Dumnezeu sa aiva grija de acei oameni iubitori de arginti si sa le lumineze calea , pt a deveni corecti si cinstiti .
|