Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 30.05.2010, 17:41:57
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

. PT ZAHARIA....Dar sa nu uitam ce spune marele proroc David : ,,... celor mindrii le sta D.zeu impotriva iar pe cei smeriti ii ridica ".....

Credeti dar mai ales faceti fiecare cum voiti, sunteti mult de tot liberi ![/quote]
in primul rand si cel care e analfabet si nu stie sa se exeprime are dreptul sa intrebe ca e si el OM tot vorbeai de mandrie uite si la tine ce-l invatat si cu docma la degetul mic ar fii bine cand esti intrebat sa raspunzi cu pace pt tot natangul ca mine iar daca nervi sau mandria nu te lasa EVITA discutia fara sa blamezi ....OK DUMNEZEU VA INZESTRAT SI CUNOASTETI ADEVARUL SI DOGMA SI TOT....trebuie sa va considerati un fericit.....
eu care sunt varza si la lb.Romana si la ortodoxie inseamna ca trebuie sa raman in prostia mea ca de ce si ar bate capul unul intelept si inzestrat cu intelepciune cu uni ca mine......ca sa explice...iar daca explica ca exemplu de crestin mai inainte te jicneste indirect....
sa stiti ca mai sunt si oamenii care chiar necestita sa li se explice de 1000 de ori daca e cazul .....ca e mai bun oaia ratacita decat cele 99....
si oricum in ortodoxie s-au facut multe intrepetari unele bune unele ...de exemplu la evrei a ramas exact asa cum au fost date legea fara interpretari si fara sa se schimbe nimic....
cat despre femei sunt libere sa isi exprime oful,are si ea dreptul sa intrebe caci sa nu uitam pt mantuire toti ne mantuim la fel fie barbat fie femeie,faptele noastre
cand mergi intr-un cimitir ti se pare ca barbatul sta pe pedestal si femeiea in groapa?
FAPTELE NE MANTUESC SAU NE OSANDESC ....deci...nu are inportanta restul ci sufletul si rabdarea ......care dumneavoastra la rabdare stati cam prost pt ca deja stii si va enerveaza intrebarile prostesti ca ale mele,le considerati niste tanpeni....
un sfat daca poti raspunde fara sa blamezi ci cu blandete e bine venit...ca nu toata lumea se naste asa de inteleapta,mai sunt si prosti si analfabeti ca mine asta e...dar si eu am dreptul la mantuire printre cei intelepti....
si e o mare absurditate acesta interdictie omul cand simte sa-l caute pe Dumnezeu nu are bariere....
tot unu canon zice ca numai daca esti bonlav cu patul si nu poti ajunge Dumnica dar in rest nu ai voie sa lipsesti....si pt o femeie trebuie sa stea cu sufletul trist acasa si ducand dorul de Leturghie ca de nu are voie....ce frumos suna.....Dumnezeu nu a venit pt aceste ziduri de piatra ci pt aceste temple sufletesti care sunt oamenii.....
e bun pt femei ca au prilej bun de a trage chiulu de la biserica......indirect...
Reply With Quote