View Single Post
Vechi 30.05.2010, 14:14:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Sora Andrusca, stiu ca tu ai terminat cu o medie meritorie Facultatea de Teologie Ortodoxa, dar, pe bune ca si Palama si George sunt adversari redutabili.

Nu sunt chiar asa niste mielusei in ghearele lupului precum probabil ca i-ai vazut tu in vreo viziune :))

Cat despre versetul cu pricina, faptul ca nu-i stiu interpretarea era doar o joaca, desigur. Nu am vrut sa apar ca unul care are raspuns chiar la toate intrebarile, asta era toata strategia. Intelegi ceva
Deci se vede treaba ca interpretezi totul dupa resusursele din dotare, insa eu te vad pe tine ca pe un pui de lup confuz ( deci nu ca pe un mielusel...subliniez), si tocmai de aceea tie ti-am atras atentia ca nu cunosti prea bine Istoria Crestinismului, marturie stand afirmatiile, si cunostintele tastate de tine pe aici...in necunostinta de cauza!

Dar daca totusi vei binevoi sa postezi Simbolul Credintei, asa cum a fost el stabilit in cadrul Sinoadelor ecumenice, cum a fost pastrat de Papa Leon al III lea cu multa dragoste...si vei prezenta si contextul in care a fost introdus in Crez, si la insistentele cui...poate vei ajunge la statutul de lup marginalizat de haita.