View Single Post
Vechi 29.04.2007, 15:43:13
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Daca socrul lui Argeseanu , Popan Ion , nu se lauda ca are un 'COLONEL SI UN PROCUROR ' si cu ajutorul acestora il v-a scoate pe ginerele infractor din necaz si ca il v-a baga pe fiul si pe sotul meu in puscarie , eu nu aveam de unde sa stiu de existenta acestor relatii cu functii ierarhice in Politie si Justitie .
Este bine ca acest om are ' curaj ' sa se laude cu cei care fac ilegalitati , ca asa aflam si noi , oamenii simpli , cine sunt cei care ne pot face mult rau . Eu si in momentul de fata imi continui cercetarile in privinta celor care ne-au batut , fara a avea vreo vina pe strada , cat si acelor care ii sustin .
La timpul potrivit am sa dezvalui si alte lucruri importante despre acest caz .
Astept ca institutia superioara a statului roman , la care am apelat , sa inceapa cercetarile impotriva tuturor care sunt implicati in ilegalitati in acest dosar .
Cine a citit povestea tragica a familiei mele stie cine este 'PROCURORUL si COLONELUL din povestea noastra .
Accesati aceasta pagina a ziarului ' Replica de Hunedoara ' si veti vedea ce se spune despre dl. COLONEL ' .

http://www.replicahd.ro/images/replica150/ancheta.htm
Reply With Quote