View Single Post
Vechi 29.05.2010, 21:19:36
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul

Preotia trebuie sa fie o VOCATIE si nu o slujba. Dar crestinii trebuie sa sprijine preotul.

Crestine, fii mai simtitor la preotul ravnitor si ajuta-l si tu sa fie si mai ravnitor!

nu e normal sa ajunga un preot comerciant care cauta sa supravietuiasca si el pentru ca nu are sprijin de la comunitate
=>am auzit si eu despre acest adevar trist ,preotul in loc sa se gandeasca la slujirea lui isi rupe un timp pentru a gasi surse alternative pentru supravietuirea sa si a familiei , caci cu ce castiga la biserica.....iar un preot care se prinde in grijile lumii nu mai e focalizat 100% pe slujirea lui Hristos =>se intra intr-un cerc vicios in care pierde si preotul si credinciosii in drumul spre mantuire.

=>sunt vremuri grele pentru majoritatea preotilor desi sunt cativa pseudo-preoti cu masini si vile de sute de mii de euro care fac sa fie o falsa impresie a opiniei publice (prin articole in ziare de scandal)ca preotii o duc nemaipomenit... apropo de inselarea opiniei publice .

=>cand vor disparea preotii cu har vai fi vai si amar de noi toti, credinciosi si necredinciosi ...multi credinciosi habar nu au ca ei trebuie sa se roage pentru duhovnicul lor ,pentru preotul lor ,ca trebuie sa ajute si biserica ,nimeni nu le cere imposibilul sa dea ce nu au, ci din putinul lor sa dea cat ii lasa inima ...sa renunte la o sticla de bere pe saptamana cred ca nu e imposibil pentru nimeni ...ca sa o converteasca in ...mantuire . :)