Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)[/quote]
ca sa stiu cu cine vorbesc.. spune-ne si noua, ca sa vedem cat de nevinovat esti cam ce carti ai citit tu ortodoxe..ca daca nu ai citit inteleg ca esti in copac .. si atunci te trimit neica sa pui mana sa afli de la sfinti adevarul despre toate.. ca nu ramane nimic nelamurit de ei.. cine stie cunoaste.. sau nu vrei sa auzi ce zic ei? ca e lobotomie, nu? mai bine sa o iei de capul tau.. si sa-i tragi si pe altii.. de annajanette.. imi pare rau.. e nevinovata da are si ea acelasi microb.. de nu va pocaiti si de nu va bagati neica in cetire de cartile sfintilor parinti.. nu va vad bine.. in rest nu am nimic cu voi.. imi apar credinta ,e tot ce am , e tot ce avem de fapt, iar voi o patati.. mesajele astea sunt citite de sute! va da-ti seama cat de mult slujiti celui rau? cum sa insinuezi ca Dumnezeu e de vina? stiti cati abia asteapta sa auda asta.. ca si la protv tot asta aud.. "gandeste liber" fa ce vrei" si altele pline de mandrie.. ce crezi mah tu ca poate sa descopere iscodind cu duh mandru mintea voastra p-aici? adica altfel spus? pe cine pacalesti ca tu vrei sa afli, adica sa inveti cand spui clar mai sus ca tu vrei adevarul tau nu unul invatat de la altii? ce sa mai tot zic ca mi se face greata...Dumnezeu sa ne ierte si iertati-ma si voi... v-o durea acum da mai incolo o sa-mi multumiti.. cititi! si va rugati!
|