View Single Post
Vechi 28.05.2010, 22:38:04
innocentul
Guest

Implicit mai copii

mai copii pai aici faceti valuri mai ca va place sa-l trageti pe Dumnezeu mai jos decat e ca daca a-ti vrea sa aflati adevarul a-ti citi cum citesc eu cartile sfintilor parinti, filocaliile, patericele si iti dispare chefu de a mai vrea sa "gandesti" ca voi instigati la revolta nu sunteti nestiutori.. vad ca sunteti si perversi.. o suciti in victime.. lupi imbracati in haine de oi.. asta sunteti! vreti sa-L faceti pe Dumnezeu sa para asa cum vor mintile voastre ca voi bolnavi fiind si impatimiti la ce rezultate va asteptati , la ce concluzii mah, aici pe forum cu alti pacatosi? de ce nu intrebati sfintii? spune mah asa: oameni buni, am o intrebare! stie cineva sa-mi dea un link la un sfant care explica cutare problema? si va accept.. da io vin si va zic ca vreti sa va indreptatiti si de fapt asta vreti voi sa insuflati.. sa gandeasca fiecare dupa cum vrea ca te citez andreiule coada de lup:" ca doar d-aia ne-a pus Dumnezeu creier in cap nu ca sa ne zica unii ce sa gandim si sa ascultam ce spun ei"(sfintii adica)... la care annajanette usurette urette a inceput sa zica bravoooo esti tareeee!!! revolutie! de ce nu-l omoara Dumnezeu pe diavol!? biserica nu vrea sa ne zica! nu ne lasa sa gandim! Dumnezeu e de vina! stiti ceva? sa va ierte Dumnezeu si va anunt ca acum sunteti in afurisirea bisericii ca unii ce propovaduiti dupa mintile voastre intunecate.. ca se lauda cioara cu puii ei si mintea mandra si intunecata cu gandurile ei negre si rele..pocaiti-va de blasfemii si stam de vorba crestineste .. sunteti plini de voi si nu vreti sa va smeriti si sa ascultati de sfinti.. diavolul e gunoierul de serviciu.. va pune sa scormomiti.. prin gunoaie.. lui ii place sa "talmaceasca" dupa placul lui fiecare.. ca sectantii.. aia auzit mah de dracii arhiconi? astia numai cu asta se ocupa! iti ridica intrebari in continu in cap numai ca sa nu te smeresti..
Reply With Quote