Citat:
În prealabil postat de innocentul
eu? mai pacatos de cat toti oamenii dar cu iubire si ravna pentru adevarul dreptei credinte pe care voi probabil ca fara sa vreti il huliti si-l atacati, il denigrati constant si ii atrageti si pe altii dupa voi..nu e interzis sa gandesti, e interzis sa gandesti mandru,..
|
Inno, aici discutam si ne dam fiecare cu parerea. Fiecare asa cum vede el, parere bazata pe experienta lui personala cu Dumnezeu. Vad insa ca povestesti cit de pacatos esti si mi se pare grava lipsa asta de auto-control. Nu stiu ce-i cu tine ca eu unul nu ma simt asa. Mai gresesc pe ici colo( mai trec strada pe rosu), dar nu ma avint ca tine in pacate grele zi de zi dupa cum spui tu. Oricum sper sa-ti treaca obiceiul asta distructiv de a pacatui la fiecare pas ca esti baiat tinar si-i pacat de tine. Sincer eu nu stiu cum de reusesti sa calci ZILNIC pe atitea "mine pacatoase".
Deci gindeste-te ca si cei din perioada paleo-crestina isi puneau tot felul de intrebari si nu considerau hula clarificarea unor notiuni subiective care puteau proveni din tot felul de surse.
Dumnezeu in marea lui dragoste de oameni, nu se supara daca ne punem intrebari si nu ne lasam pina nu obtinem clarificari si verificari la diversele dileme, ca doar El ne-a lasat aici sa ne dam cu capul si sa ne stoarcem creierii cu tot felul de probleme