View Single Post
Vechi 28.05.2010, 16:32:58
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
De asteptat L-au asteptat multe generatii, insa degeaba caci nu a fost vremea sa vina.

Insa tind sa cred ca ceasul venirii Sale este foarte aproape. Spre deosebire de vremuriel trecute, vem in ziua de astazi o caruta de semne si evenimente ce duc cu gandul la Marcu, la Apocalipsa si la celelalte profetii.

Doar uita-te la cum s-a format Israelul exact asa cum a fost profetit.
Un lucru este cert insa: Atunci cand incepe reconstructia templului lui Solomon, atunci a doua venire este foarte aproape. Iar domnia antihristica si mai aproape.
Se spune ca Hitler a fost un antihrist. Si din cate stiu eu maresalul Antonescu a fost alaturi de Hitler, chiar daca nu era nazist, tot de extrema dreapta era. Ma cam ingrijoreaza poza ta... hmm...

Acuma, revenind la subiect, nu vad de ce Dumnezeu ar vrea sa-l distruga pe diavol. Credeti voi ca daca il distruge va disparea raul de pe lumea asta? Pai fratilor, daca voi credeti ca tot raul care il facem, il facem din cauza ispitelor diavolului, pai atunci nu-i de bine. E ca si cum am arunca toata vina pe carca lu' ala rau. Adica nu suntem noi de vina, noi doar am fost ispititi si am facut pacat, dar nu din propria initiativa. Diavolul n-are o vina efectiv. Nu vine el sa te ia de mana si sa te duca sa furi. Te indeamna sa furi, dar nu te obliga. Raul tot de la noi vine. Chiar daca diavolul ar fi distrus, raul ar ramane si iadul de asemeni. Atata timp cat oamenii vor trai si vor avea liberul arbitru, Dumnezeu nu va putea distruge iadul. Si nu sunt singurul care spune asta.
Reply With Quote