si daca stiti si niste videoclipuri puteti lasa aici linkuri.. stiu ca e un subiect inspaimantator dar nu strica sa vedem ce ne asteapta cu lancezeala asta.. ce parere aveti despre acest parinte al bisericii copte din kairo makary younan-facator de minuni, am vazut pe net ologi din nastere pe care i-a vindecat pe loc! pacat ca nu mai regasesc filmuletul.. dar iata un link catre altelela sfarsitul scrierii..pe youtube sunt cateva dar ortodoxe doar putine, mult se practica acum exorcizarea la protestanti.. ca demonii se pare caies la numele lui Iisus.. chiar El a zis ca vor fii multi la judecata osanditi carora le va zice "nu va cunosc pe voi".. au dara nu in numele Tau am izgonit demoni?"pacat ca asta nu are traducere dar gasiti si cu traducere.. ateii..luati aminte copii si lasati educatia discovery ca sta intr-un picior si ala mandru si putred..incapatanat ..si i-as mai intreba de ce nu se dau la stiri astfel de filme sa vada multimea? de ce? nici cu lumina sfanta nu se dau.. acest parinte a fost interzis de guvernul egiptean ca multi musulmani s-au botezat ortodocsi.. uitati-va ce-i acolo!!cum aduce Dumnezeu la credinta adevarata noroadele..
http://www.youtube.com/watch?v=1Hjey...eature=related