Citat:
În prealabil postat de Catalina
Ce trebuie sa faci cand viata copilului tau este in pericol , cand vezi cu ochii tai cum fiul tau este batut cu brutalitate de niste oameni fara suflet ?
|
Am urmat liceul cel mai... rau famat din Iasi, CUG. Golani, hoti, batausi, si multe multe alte tipuri de acest gen. In clasa in care eram, cea mai buna, mai era un coleg care pot spune ca era mai linistit.
Bineinteles ca in timpul liceului am fost scuipat, impins... de ce? Daca stiam sa tac si sa accept ce mi se intampla, nu eram scuipat. Dar de unde atata intelepciune? Mandria a fost mai mare si... am deschis gura, nu ca sa cer scuze ci ca "sa-mi fac dreptate".
In ultimul an, pe langa liceu, venind acasa, am fost batut. Tot mandria mea a fost, cu smerenia puteam evita. Dar chiar si asa, NU AM SIMTIT NIMIC, NIMIC. O minune, aia turnau cu pumni in fata mea si eu n-am simtit nimic, nici dupa aia, nici o durere. Ca sa vedeti la ce ma gandeam eu: aveam manusi in mana (cadou de la cineva foarte iubit, mama mea) si unul a vrut sa-mi ia o manusa ca sa-mi dea cu ea in mana. Iar eu m-am gadit ca daca ii dau manusile, nu le voi mai lua inapoi, si de-abia atunci m-am strecurat printre ei si am plecat.
Tare cred ca prin rugaciunile bunicilor am scapat de multe, multe.
Slava Domnului !
De cativa ani locuiesc chiar in acel cartier si mai trec pe langa acei oameni. Sufletul mi se tulbura si ma straduiesc sa ma rog sa-i ierte Dumnezeu, dar... doar El stie ce este in sufletul meu.
Sfanta Evanghelie dupa
Matei, 10
28
Nu va temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sa-l ucida; temeti-va mai curand de acela care poate si sufletul si trupul sa le piarda in gheena.
29
Au nu se vand doua vrabii pe un ban? Si nici una din ele nu va cadea pe pamant fara stirea Tatalui vostru.
30
La voi insa si perii capului, toti sunt numarati.
31
Asadar nu va temeti; voi sunteti cu mult mai de pret decat pasarile.
Faceti asa, oameni buni, faceti asa, sa nu credeti ca voi puteti face ceva ca sa inlaturati vrajba! Mai rau facem daca incercam noi sa rezolvam!
Vorba Parintelui Arsenie Boca: Daca noi ne facem dreptate, Dumnezeu ce ne mai face?
Doamne ajuta !
Ionut