Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 26.05.2010, 20:03:01
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Nu mi-am facut un scop in viata din a ma certa cu baietii din BC.Am atras atentia,la obiect,prin 3 posturi mari si late,despre niste atrocitati.Daca baietii din BC vor sa reinvie Inchizitia in BC si doar acolo>nu am nici o problema.Sa fie sanatosi.Daca in schimb vor sa o impuna cu 1 mm peste limita asta>avem o problema.Asta este tot.Cat despre crimele comise>stai calm.Nu vor recunoaste decat foarte putini.

As putea avansa discutia pe multe alte aspecte.Le pot proba cu opiniile unor reputati istorici sau dovezi istorice.Nu sunt ale mele personale.As putea discuta si despre partea mai putin stiuta a Cruciadelor.Si mai putin ,,crestina".Despre cat de salbatic era Richard Inima de Leu in comparatie cu Saladin,despre manevrele venetiene,despre ce au facut cruciatii prin Bizant,despre nebunia numita Cruciada Copiilor,despre ,,moralitatea"celor care erau cruciati...sunt multe aspecte dar nu este nici locul si nici momentul.Asa au fost acele timpuri.Noroc ca Papa Ioan Paul al II-lea a reparat ceva din ce au stricat cruciatii.
http://www.patriarchate.org/patriarchate/relics
As putea comenta si anumite aspecte lejer discutabile din prezent.Insa asa cum este un vers in ,,Flower of Scotland">,,Those days are passed now and in the past they must remain".Atat timp cat oamenii inteleg ca in anul 2010 este greu sa spui cuiva ca niste criminali,indiferent de orientare,au fost un aspect pozitiv>nu am nimic de comentat.Nu ma bag in dispute teologice decat rar.Am observat ca sunt suficienti de multi oameni pregatiti foarte bine pe asa ceva.Nu ma deranjeaza sa citesc aspecte catolice.Ai fi surprins de faptul ca am vizitat Vaticanul.Foarte frumos.Am fost si la Assisi.Am fost cam prin toata Italia timp de 2 saptamini si ceva.O tara splendida.Plina de istorie,de arta..de football:))Am ajuns pina in Capri dar m-am bronzat pe plaja saracilor(mentionez ca nu sunt pui de Rockefeller)>cand ajungi in port>in dreapta imediat.Sunt pietre cam ascutite si prin apa te cam impiedici de ele da merge.Urca cu funicularu sus ca merita.Sa revin>am vizitat catolicismul in inima lui.Nu a iesit fum din mine cand am intrat in Bazilica Sf Petru.
Nu sunt un dement care sa vrea sa intre cu buldozerul peste ei.Ma deranjeaza doar faptul ca niste criminali sunt considerati modele.Ma refer direct si fara dubii la acei oameni care au savirsit respectivele crime.
In rest nu ma deranjeaza credinta nimanui.Cat timp sunt lasat pasnic in a mea nici eu nu ma bag peste cineva.Nu simt nevoia sa fac misionarism protestant.Nici macar nu ma intereseaza aspectul asta.Sa faca fiecare ce crede.Simple as that.
Ma>eu zic ca acum este si mai clar.Apropo>daca te uiti prin posturile mele vei vedea ceva ciudat>nu incurajez protestantismul si nici nu am combatut dogma catolica.Ce chestie domne...traim intr-o lume ciudata:))
Bye
Cine poate sterge aceste lovituri de pe fata lui Dumnezeu?