View Single Post
Vechi 25.05.2010, 00:43:20
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Ce bine ar fi sa traim in fiecare an ca si cum ar fi ultimul !
Dar uneori nici frica de moarte nu poate misca platosa cea groasa a indiferentei sau a imobilismului,a pierderii timpului.
Ba sa existe un pericol constant, de razboi, de foamete, de cutremur ori alta cataclisma.
Macar asa isi mai pune omul mintea sa in functiune. "Valeu vine cutremuru', ce ma fac? Daca mor? Vai, chiar, daca mor ce se intampla cu mine? La asta nu m-am gandit. Pai ma intalnesc cu Dumnez... aoleu n-am mai fost la biserica de 5 ani, am uitat si crezul..."

Sa aiba romanul ganduri de acest fel cat mai multe. Cum spunea si parintele Cleopa, Dumnezeu sa-l odihneasca: Sa ai intotdeauna in fata ta moartea! Moartea, moartea, moartea, moartea!

Doamne ajuta!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote