View Single Post
Vechi 24.05.2010, 22:56:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Jenica ! ! !

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Dragilor, fratilor...
cu cat scormonesti jarul (sufletul manios) cu atat mai mare se face valvataia (cearta)..
Ce-mi va fi mie de voi curati tot forumul daca eu insumi inca Nu m-am curatat? Daca am avea un strop de iubire...doar un strop..acesta ar ineca "setea de razbunare".. dar daca nu-i..off..Dumnezeu cu mila..

Are sotul meu o vorba inteleapta:
Auzi nevasta, numai ce iti convine si fa numai ceea ce iti este tie de folos!
Mai bine am ruga Adminul sa inchida topicul... iar noi ( in frunte cu mine) am cultiva Rabdarea.. ca indata vine toamna si ni se vor cere "roadele"..

In rest... bucurie!
Ce cauți tu aici ? ? ? Când ți-am văzut id-ul nu-mi venea să cred că ai intrat la "deparazitare" ! ! ! Nu, Jenica , este bine că se întâmplă astfel, pentru că altfel ar refula multe de aici pe tot forumul ! Răbdarea ? Păi , n-avem de cerem închiderea unui topic. Adminul știe ce face , și de data asta face foarte bine ! Închiderea unui topic este ultima măsură și este de nedorit. Tu însăți în urmă cu ceva timp propuneai un topic "de ceartă, de dat cu capul. . ."pentru ca astfel energiile nefolositoare să se consume pe un topic , nu pe tot forumul. Iată, propunerea ta a prins aripi ! Avem Pocăința, Rugăciunea, Noul Testament, Nunta, etc , topice minunate, de folos ! Nu deranjează pe nimeni un topic de dat cu capul , precum bine propuneai în urmă cu opt -nouă luni . Tot înainte , dar cu Dumnezeu !