View Single Post
Vechi 24.05.2010, 18:35:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Spune-mi, te rog, ce vina are UE pentru Iliescu, Nastase, Mitrea, Ristea Priboi, Vacaroiu, Berceanu, Videanu, Blaga si altii ca ei, care au furat cat s-a putut? Astia sunt romani, alesi de romani. Ce vina are UE ca in '90, cand romanii puteau alege calea mai grea, dar mai scurta, cum au facut polonezii de exemplu, l-au ales pe Iliescu?
Desi este offtopic, de curiozitate, pe cine ar fi trebuit sa aleaga?
Adica care era alternativa buna, curata si cinstita?
Am mai intrebat pe cineva cu un discrus similar si s-a dat la fund.

Citat:
Ce vina are UE ca de 20 de ani cei care conduc Romania sunt fie amatori, fie rau intentionati, sau amandoua la un loc?
Nici una alta decat ca situatia le-a convenit de minune.

[quote]Taxele (care se vor mari) si pensiile si salariile (care se vor micsora) vor suferi modificari pentru ca, pe de o parte, toate partidele care s-au perindat pe la putere au furat cat au putut, si pe de alta parte, pentru ca suntem o natie cu mentalitate de asistati social, gata sa il votam pe ala "care da mai mult". Ei bine, au dat prea mult, si acum trebuie schimbat ceva, ca daca nu, ce vezi in Grecia, aia o sa vezi si la noi. Si multumeste UE si FMI ca pune biciul pe politicienii nostri, ca la ce capacitati avem in guvern, daca era dupa ei, pasteam toti prin parcuri pana acum, din lipsa de alt fel de mancare.

Citat:
Daca eram vreo tara de talia Germaniei, cu economie functionala, coruptie redusa si popor disciplinat, platitor de taxe si dornic de munca, intelegeam sa nu ne convina in UE, pentru ca ne tineau altii (ca romanii si grecii, de exemplu), inapoi. Dar in situatia in care suntem, si la cum ne-am batut joc de noi insine in ultimii 20 de ani, de unde vrei respect?
Economie functionala n-am avut ca nu s-a vrut.

Coruptia este rezultatul guvernarii politice la care nu a existat niciodata o alternativa reala.

Melodia asta cu romanul care se face ca munceste este de multa vreme..
Dar uite asa cu romanul asta care nu muncea tara si-a platit datoriile externe si a avut si o economie functionala.

Acum cu acelasi roman, dezastrul e la putere.
Si chiar daca ar vrea romanul sa munceasca pe rupte pentru un salariu decent, nu are unde.
De fapt din '89 si incoace a avut tot mai putin.
Reply With Quote