Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 24.05.2010, 18:08:14
TIBS's Avatar
TIBS TIBS is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Eu ma gandeam ca ar fi bine sa nu ne mai certam sau sa-i jignim pe catolici, pentru ca cu ei se poate discuta omeneste caci si ei au fost de-ai nostri sau noi am fost de-ai lor (din punctul lor de vedere),ci prima data sa vedem cum facem sa nu mai discutam cu sectarii ca astia sunt rataciti rau de tot. Macar catolicii respecta Sfanta Cruce, o venereaza pe Maica Domnului (chiar daca o supravenereaza) si in timp au mai renuntat la cate o invatatura gresita in favoarea ortodoxiei si poate in timp isi revin cu totul la dreapta credinta dar de la sectari mi se pare mult mai greu de asteptat lucrul acesta chiar daca mai sunt cate unul care-si revine din ratacire.
Din pacate in vremurile noastre sunt si multi dintre ortodocsi si cred ca mai ales catolici care trec la sectari pentru diferite foloase materiale. De exemplu intr-un sat din judetul meu cei care trec la sectari arunca icoanele la gunoi. Vedeti cate rabda Dumnezeu!