raspuns
Multumesc de raspuns.Din bucuresti..dar m-as putea deplasa si prin tara 3 zile 4.Poate imi puteti recomanda o manastire unde pot fi cazata si unde pot si plati ca inteleg ca sunt niste costuri.Sunt botezata ortodox dar a fost alegerea parintilor si cred ca in fiecare religie voi gasi lucruri cu care nu sunt de acord..ideea e sa o gasesc pe cea careia ii apartin.Stiu ca nimeni nu ma va respinge dar nu as vrea o solutie de genul:"Dumnezeu te-a pedepsit pt ca...tine post n zile spune n rugaciuni pe zi si atat"(Nu a fost adresata bisericii ortodoxe presupun ca o pot intalni oriunde).Vreau pe cineva sa imi redea speranta,sa ma convinga ca mai exista bunatate si corectitudine in viata asta.Am 25 de ani si simt ca nu-mi mai gasesc locul aici..am ganduri negre.Am fost ambitioasa in a-mi pastra principiile oricat de greu mi-a fost,dar parca cu cat fac mai mult bine cu atat imi fac mai mult rau singura.Pana si parintii imi zic "Trezirea!!nu poti tu schimba lumea gandeste-te si la tine".Am ajuns sa-mi fie frica sa fiu lasata singura ca nu cumva sa ma sinucid.Ca concluzie cred ca ai dreptate un duhovnic ar fi mai bun
|