Subiect: Subcultura Goth
View Single Post
Vechi 23.05.2010, 15:21:47
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Cred ca imaginea lui Marilyn Manson este un produs pur comercial, si publicitatea negativa se vinde bine pe piata. Si daca mai e insotita si de o muzica produsa cat de cat profesionist = reteta de succes in stil american. Personal cred ca Marylin Manson face ceea ce face pentru bani, nu din convingeri sataniste, sau cel putin nu in mod constient.
Cine promoveaza satanismul in mod constient, ar trebui sa fie sigur si de existenta lui Dumnezeu, s-ar pedepsi singur vesnic intr-un mod cumplit. Probabil ca sunt atei, nu cred in nimic si de aici cred ca pot sa faca orice, totul le este permis, pentru ca oricum vor muri si nu exista o alta viata, pedeapsa, etc.
Sau ar mai fi o alta varianta, au probleme psihice grave.
Cred ca Marylin Manson este chiar unul dintre putinii artisti care promoveaza satanismul in modul cel mai deschis si constient cu putinta. Nu stiu cum de s-a ajuns la discutii despre Marylin Manson, melodiile lui sunt atat de puerile, asa abureli mai rar, ca nu stiu cine le mai asculta. Insa asta nu-l face mai putin inocent si apropo a fi satanist declarat pentru bani, nu este o scuza. Se stie banul ochiul cui este.
Reply With Quote