Si cand te gandesti ca unii acum 20 ani, erau la fel de euforici...cand am incercat, sa spun ceva, mi-au zis : taci bai puta, te da "mintea" pe dinafara ? De ce zici tu, ca miroase a manipulare ? A ? De ce, crezi tu ca, nu-i revolutie, ci doar un puci, parte a unui plan mai "maret" ? Nu mai vezi bine ? Ii ceata'n ochii tai ?
Acum, garboviti, imi zic : bai puta, da, mai bine ascultam si zicerea ta, da, da, mai bine ascultam, ca poate cine stie ?...cascam ochii, si vedeam mai "bine", pe cine sa punem acolo sus...
Acum, cu uniunea asta, treaba-i cam la fel...adicatelea :"desteptu' promite si prostu' trage nadejde..."
Incet, incet, or sa ne inregimenteze in noua lor "ordine modiala", or sa ne "asaneze", gibonizandu-ne, si culmea, majoritatea or sa se gudure...
Mai spuneau unii, ca comunismul bolsevic ii mort, a fost dom'le un "esperiment esuat"...oare ? Va intreb, cine a castigat cursa, "democratia"(nu car ar fi mai breaza) occidentala, sau bolsevismul de tip sovietic ? Nu cumva, si una si alta, sunt "tzata" a aceluiasi stapan(stiti voi care) ? A ?