View Single Post
Vechi 21.05.2010, 15:28:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Vorbeam de spitalele de stat. Sunt multe, cu medici multi si prost platiti. Daca s-ar mai imputina, ar fi ele mai departe, insa medicii ar primi mai multi bani din cauza ca statul nu ar mai arunca bani pe cele neperformante. Nu am fost niciodata pentru privatizarea completa sau a unei parti insemnate a sistemului de sanatate, din contra.
Deja spitalele sunt pline si oamenii au ajuns cate 2 in pat.
Cat sa le imputineze?
Daca n-ar dispare banii in tot felul de gauri negre gen: aparat administrativ excesiv, false investitii, furturi de medicamente, etc. lucrurile ar sta mult mai bine.

Citat:
E vineri, sunt obosit si sunt la serviciu (ca un roman verde ce sunt, astept sa sparg usa la final de program). Iti spun sincer ca nu inteleg la ora asta unde bati cu intrebarea, asa ca daca vrei un raspuns, te rog reformuleaza.
Intrebarea a fost reformulata in postarea anterioara.

Citat:
Eu zic ca s-ar fi mers asa pana in groapa, dar nu FMI ne-a oprit, ci vecinatatea gropii. Oamenii nostri politici nu ar fi trezit niciodata poporul din transa si ar fi pasat in continuare gunoiul guvernului urmator si tot asa, dar cred ca de pe catargul de unde sunt cocotati se vede groapa atat de bine ca s-au speriat si ei.
Nu tine.
Groapa se vedea de mai de mult, mai ales ca vorba ta, sunt catarati asa sus.
Crezi ca nu se fac bugete?
Deficitul la bugetul de pensii crezi ca exista incepand de anul asta?

Citat:
Si daca ei s-au speriat si au luat masuri, lucru nemaiauzit in Romania postdecembrista, inseamna ca suntem in handel rau de tot, scuzati expresia.
Suntem, asta e clar, dar speriati nu sunt, responsabilitatea este doar pe hartie si la televizor.
Apropo, ai vazut tamtamul mediatic din ultima vreme cu "asumarea responsabilitatii guvernului"?.
In realitate, guvernul care ieri n-a fost, maine nu mai e, ministri, parlamentari, presedinte = responsabilitate zero.

Ceausescu a fost singurul si ultimul individ (facut) responsabil politic in tara asta in ultimii 50 ani si a platit si pentru ce a gresit el si pentru ce au facut toti cei care au venit la putere in urmatorii 20 ani dupa el.

Last edited by AlinB; 21.05.2010 at 15:30:51.
Reply With Quote