View Single Post
Vechi 21.05.2010, 15:08:48
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Suna frumos in teorie, problema este ca:
1. nu toti si-ar permite sa plateasca astfel de servicii.
2. asigurarea medicala privata este conditionata cu tot felul de chichite contractuale care s-ar putea sa te lase fara asigurare taman cand ai mare nevoie desi ai platit o gramada de bani.
Vorbeam de spitalele de stat. Sunt multe, cu medici multi si prost platiti. Daca s-ar mai imputina, ar fi ele mai departe, insa medicii ar primi mai multi bani din cauza ca statul nu ar mai arunca bani pe cele neperformante. Nu am fost niciodata pentru privatizarea completa sau a unei parti insemnate a sistemului de sanatate, din contra.

Citat:
Te-am mai intrebat o data, ce ar fi trebuit sa faca cei care totusi au inteles ca banul are cap pe ambele fete? Sa dea in continuare cu banul?
E vineri, sunt obosit si sunt la serviciu (ca un roman verde ce sunt, astept sa sparg usa la final de program). Iti spun sincer ca nu inteleg la ora asta unde bati cu intrebarea, asa ca daca vrei un raspuns, te rog reformuleaza.

Citat:
Tragic este ca asta se stia de mult, si s-ar fi mers in pierdere inca 20 ani de acum inainte marindu-se datoria externa pentru plata pensiilor, daca n-ar fi fost FMI -ul.
Eu zic ca s-ar fi mers asa pana in groapa, dar nu FMI ne-a oprit, ci vecinatatea gropii. Oamenii nostri politici nu ar fi trezit niciodata poporul din transa si ar fi pasat in continuare gunoiul guvernului urmator si tot asa, dar cred ca de pe catargul de unde sunt cocotati se vede groapa atat de bine ca s-au speriat si ei. Si daca ei s-au speriat si au luat masuri, lucru nemaiauzit in Romania postdecembrista, inseamna ca suntem in handel rau de tot, scuzati expresia.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote