Citat:
În prealabil postat de andreicozia
..si culmea este ca noi in cocosenia si ignoranta noastra am ajuns sa dispretuim EXACT ceea ce conteaza mai mult( prin multele si amplele postari ..mai ales ale unora)
Ce inseamna sa fim mai buni( care sunt roadele acestei transformari?)
Whatever makes you:
more Compassionate,
more Sensible,
more Detached,
more Loving,
more Humanitarian,
more Responsible,
more Ethical.”
Acestea sunt ROADELE CLARE ale unei RELIGII BUNE care VINDECA FIINTA
Ca urmare toate religiile inclusiv a noastra, care lucreaza la ACESTE schimbari in fiinta aduc in final roade BUNE
|
Da, cred ce este foarte important sa nu se uite atributele lui Dumnezeu si in tot ceea ce face, omul sa tinda spre asemanarea cu Dumnezeu. Altfel, poate deveni foarte usor un instrument in mana celui rau.
Ma tot gandesc acum la crimele comise de Hitler si la cum a fost posibil sa manipuleze atatia oameni, avand ca instrument insasi Biblia... Cred ca daca oamenii n-ar fi pierdut din vedere adevaratele atribute ale lui Dumnezeu, nu s-ar fi ajuns la asa o oroare. Tu ce crezi?
Daca de exemplu, oamenii ar fi inteles ca in numele lui Dumnezeu nu se comit crime, pentru unul dintre atributele lui Dumnezeu este Dragostea si e ilogic sa ucizi din dragoste, ar mai fi existat crime, sau razboaie, sau ura?
Cand Hristos spunea: " In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri", nu se referea tocmai la aceste atribute divine?
Daca crestinismul este o religie a Dragostei lui Dumnezeu, atunci crestinul trebuie sa traiasca in aceasta lege a dragostei fata de tot, nu?