View Single Post
Vechi 19.05.2010, 21:28:56
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Se pare ca vremurile satanei sunt apropiate, stiu, unii vor spune ca nu, altii, nu vor spune nimic, altii, vor zambi ironic, dar, sa presupunem ca asa este...Sa presupunem ca, de azi in doi ani, veti fi nevoiti sa alegeti...sa alegeti intre Dumnezeu si satan, unii dintre voi "avand" in spate, soti ori/si copii, altii parinti, altii prieteni dragi, toti slabiti si flamanzi, pribegi si/ori speriati...ei bine, va intreb : ce veti face, cum veti alege, si mai ales, ce veti alege ?
antihristul va fi acel om despre care nu poti sa spui ca este antihrist,atit este de amagitor.Va fi ecumenistul perfect,dind dreptate oricui ( mai ales evreilor ),si ortodocsilor,si catolicilor,protestantilor,musulmanilor,budistilor ,etc..."adevarul" in diversitate probabil,va fi pro-gay dar si pro-familie,pentru pace si impotriva razboiului,impotriva celor bogati dar si cu unii dintre ei,de partea celor oropsiti...etc,deci fiecare din acestia nu vor spune ca acela va fi antihristul ( riscind sa fii linsat daca o sa-l vorbesti de rau ).

De recunoscut o sa fie doar de fiii lui Dumnezeu,de oamenii sfintiti sau care se sfintesc...aceasta fiind si solutia la vremurile de acum si care vor veni......sfintirea noastra.Sa nu existe pacat de care avem stiinta, nespovedit,sa ne rugam Domnului sa ne arate si altele...cum spune psalmistul,...Fa-mi cunoscut Doamne sfirsitul meu si numarul zilelor mele care este,Ca sa stiu ce-mi lipseste....accentul punindu-l pe ultima parte,...deci cit mai deasa spovedanie si impartasire cu Hristos Dumnezeu,rugaciune deasa,si cind ne sculam,si cind mincam,si cind spalam vasele,si cind ne urcam in masina,si la lucru,si cind intilnesti un om,si la culcare...in orice actiune a noastra,sa punem inceputul ei prin Hristos...citeva cuvinte,nu mai mult.Citirea cartilor sfinte,si ar fi bine sa avem in casa Sfinta Scriptura si Sfintii Parinti la care avem evlavie.

O viata cit mai cumpatata...mai putin shopping,fara datorii pe la banci,fara dorinte de a acumula averi si bunuri,cu masura in toate,cit mai putin televizor,internet dar fara neglijarea celor de linga noi,cu mare atentie la prieteni ( ca de dusmani ne ferim si singuri )....etc.Copiii tinuti aproape de noi,dusi la biserica saptaminal,activitati de familie impreuna cu ei.....

Si nu in ultimul rind,gindul cit mai des la moarte...ca de fapt nu murim ci existenta noastra continua neintrerupta,secunda de secunda...chiar daca acela ne si omoara...omoara vint si nu om.Important fiind unde mergem dupa moarte....caci aceea este ori viata ori moartea adevarata.

PS.mai rau este daca nu ne omoara...ca 3 ani si jumatate trebuie sa traim ca cei care scormonesc in gunoaie,homelessi,si in oprobiul si dispretul tuturor....aceia pot,noi nu....daca nu ne sfintim.

Oricum,tot la Dumnezeu este scaparea noastra,daca vede ca o sa cadem atunci la alegere,dar din slabiciune...poate ne cade o racheta in cap mai inainte ( in razboiul care va veni ),sau da masina peste noi,sau o boala mortala,un vaccin malign...si tot ne duce in Rai....important este sa nu suferim si cirtim daca se intimpla asa ceva celor apropiati noua.

Cred ca am reusit sa scriu un mesaj lung,nu cred ca am sa-l pot termina...