Auzi izotaurelule, cum ar putea fi satisfacut spiritul tau moral si justitiar?
Ai vrea sa se pogoare inca o data DUMNEZEU ca sa-L poti scuipa si tu o tura, sa-L biciuiesti pana-I faci carnea zdrente dupa care sa te apuci sa-I bagi piroane-n maini si picioare?
ASTA TI-AR SATISFACE APETITUL PENTRU DREPTATE SI MORALITATE?
Nu stiu daca iti dai seama sau nu dar despre ASTA E VORBA IN DEFINITIV ! Am impresia ca multi regreta ca n-au dat si ei o flegma pe drumul spre Golgota, ca sa-L "rasplateasca" (pentru ce isi imagineaza ei ca au de rasplatit).
Mai mult decat I-am facut ce vrei sa-I facem? A venit, S-a lasat chinuit si dispretuit de noi, omorat de noi, si noua tot nu ne ajunge, calcam Jertfa in picioare si acum, zicand ca HA, IA SA FI FOST NOI DUMNEZEU, ERA USOR SA NE SACRIFICAM.
Zi frate, induri sa te scuipe oricine de pe strada si sa-ti traga doua palmi, fara ca tu sa SCHITEZI MACAR o urma de revolta, furie, suparare sau razbunare? Sa induri CU DRAGOSTE SI MILA fata de nepriceperea si prostia si orbirea oamenilor pentru care o induri? Ma rabzi sa vin eu la tine, cu atitudinea asta agresiva a mea din aceasta clipa, sa fac misto de tine si sa-ti ard doua peste gura pentru ca te consider un tampit, un nebun si un tupeist? Ma rabzi cu drag, si ma iubesti in timp ce te pocnesc si te rogi pentru mine lui Dumnezeu sa ma ierte, dar nu cu superioritate ci cu dragoste sincera? Stii barem ce-i aia?
Nu? ATUNCI TACI.
Ia nu mai veni cu aerele astea de paladinul templier care restabileste moralitatea lui Dumnezeu. Zi multumesc ca respiri si ca te rabda Dumnezeu cu toate ca debitezi atatea tampenii. Mai mare dovada de mila si de dragostea Lui ce-ti trebuie?
Last edited by Jane Says; 17.05.2010 at 13:37:33.
|