View Single Post
Vechi 17.05.2010, 11:54:08
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm Vezi mesajul
într-adevăr ! cel care se poate pronunța este cel care privește la borcanul cu miere și apreciază că arată bine dar că este amară ! Te asigur eu că este foart6e dulce ! Si nu o spun aiurea ! Am făcut rugăciune pentru ca Dumnezeu să mă lumineze ! Și la tot pasul am întâlnit certitudini că este bine unde mă aflu ! Și dacă episcopii și preoții vin și slujescv la mormântul părintelui și spun atât de mari vorbe ... și în plus ceea ce este esențialul pentru mine am răspuns prin rugăciune și chiar întâmplări foarte întăritoare la mormântul părintelui ! Fraților eu simt pe pielea mea și mă pot pronunța, vă rog nu mai vorbiți aiurea.. chiar dacă vreți să faceți un așa zis bine... faceți foarte rău ! Fără pic de răutate vă spun ! Eu știu ce gust are mierea vă spun cu mâna pe inimă ! Mă înfrupt din ea continuu și repet am certitudinea prin rugăciune nu alt fel ! Dumnezeu să ne lumineze pe toți !
Daca nu cer prea mult as vrea sa te intreb in ce localitate locuiesti si de cat timp faci parte din aceasta "grupare".
Reply With Quote