View Single Post
Vechi 16.05.2010, 21:45:32
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Daca te refereai in general, inseamna ca ai o sumedenie de argumente despre refuzul de a spune adevarul si de a fi sinceri, a oricarei categorii de "sectari". Da, te rog exemple de adventisti care nu fost sinceri (ca doar i-ai inclus si pe ei la "mincinosi").
Argumente de care? Argumentele mele nu sunt si ale tale, iar ceea ce e privit de mine ca fiind argument...pentru tine nu e ( si stii si tu asta), deci nici nu ar avea vreun rost sa imi bat capul sa insir argumente, pentru ca eu cateodata sunt mai comoda...si aleg sa scriu numai concluzia, fara sa prezint si referatul, intrucat e ceva personal, si nu am nevoie de confirmari, note, sau stampile din partea altora, e doar parerea mea...bazata pe anumite criterii.

Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc.

Parerea mea...e alegerea ta daca esti de acord, sau nu...cu ea!