View Single Post
Vechi 16.05.2010, 21:09:16
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Sa-mi spun si eu punctul de vedere.Sa nu uitam,ca popor ales,au avut de respectat norme si legi dure,pe care nici un popor n-a vrut sa le indeplineasca.Au gresit la venirea Domnului Hristos(nu toti,sa nu uitam acest lucru) si au suferit,si inca mai sufera dupa cum bine vedem ce se intampla.Ne intrebam de ce au gresit?Pai,clerul atotstiitor a indemnat multimile nestiutoare si nu poti pune la indoiala ce spun preotii,nu?Ca sunt bogati?Nu toti,dar cum imi spunea un preot,au o inima atat de mare ca incape toata lumea.Ca reusesc in viata mai bine ca noi romanii?Pai da, pentru ca sunt uniti si nu dau inapoi la greu,ca romanul se vaita e usor de dezbinat si-i vine mintea pe urma .Cat despre fatul ca sunt poporul diavolului si alte aberatii pe care le scrieti unii va indemn sa cititi ce spune apostolul sa nu va bucurati,ci tremurati caci Domnului usor ii este sa indeparteze altoiul.Cu voia voastra un sfat:-cunoasteti-i si veti vedea ce oameni minunati sunt.Cat despre religie,au ales marea majoritate sa ramana la V.T.deci se roaga aceluiasi Dumnezeu,si sigur sunt mai devotati ca noi.Sa dea Domnul sa facem noi crestinii pentru Tara si pentru Credina pe jumatate cat au facut ei,si Romania ar fi o bijuterie.Invatati macar un lucru de la ei,sunt amestecati cam ca si noi,albi,negri,crestini,musulmani...dar Toti Unul pentru Tara.
Reply With Quote