View Single Post
Vechi 15.05.2010, 23:35:40
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Ma frate esti cam enervant.. nu mai te baga sa postezi doar ca sa te afli in seama..

Nu e de la Dumnezeu sigur,stai linistit.Daca e sa cautam in sfera paranormalului are toate caracteristicile unei manifestari dracesti,chiar daca a aparut langa cruce.A aparut cumva in paralel cu crucea, eclipsand si diminuand celelalte ce erau pe acest perete comun si indreptand atentia catre mana.Apoi mainile pe pereti sunt de asemenea manifestari caracteristice fenomenelor dracesti.Dupa aceia avem starea lui kiralina, care duhneste de mandrie, de neintelegere, o stare de anxietate, tulburare, s.a.m.d... Aceasta este starea si energia care se transmite prin duhurile necurate... Eu asa iti zic kiralina, sterge mana aia, roaga-te cum ti-am zis mai sus, sa te lamureasca Dumnezeu de e de la el ori ba si ce vrea sa-ti transmita prin asta... De e de la Dumnezeu sigur va aparea din nou sau iti va trimite lamurire in vreun fel... Aceasta ti-am spus-o sa o faci pentru tine, ca sa te lamuresti si scapi de preocuparile tale..
in prima fraza,monologai,nu?in partea a doua,insist sa nu imi atribui ca fiind ale mele stari pe care nu le am:mandrie,anxietate,tulburare etc!daca tie ti se pare ca un semn automat mandreste omul,regula asta nu e valabila ptr toti!repet:nu esti expert nici in paranormal,nici in teologie ca sa afirmi clar daca un semn e de la Dumnezeu au ba!noapte buna!
Reply With Quote